Απεργια Αυριο Στα Μεσα Μαζικησ Μεταφορασ / ΤΑΞΙΤΖΗΣ: ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ! ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ... / Τροποποιούν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.

Απεργια Αυριο Στα Μεσα Μαζικησ Μεταφορασ / ΤΑΞΙΤΖΗΣ: ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ! ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ... / Τροποποιούν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.. Πώς θα κινηθουν αύριο τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σε στάσεις εργασίας σήμερα πέμπτη 7 ιουνίου και σε 24ωρη απεργία αύριο παρασκευή προχωρά η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της εεσστυ. Τα σωματεία σε τρόλεϊ και λεωφορεία αποφάσισαν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 π.μ. Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις μετακινήσεις σου ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της.

Ποιοι άνεργοι δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ) του οασα και οασθ για τα έτη 2020 και 2021 και τι χρειάζονται οι κάτοικοι αττικής και θεσσαλονίκης αντίστοιχα. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν ολμε και ποεδην, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για τρεις ώρες, μετρό, τραμ, ηλεκτρικός. Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την πέμπτη. Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις μετακινήσεις σου ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Απεργία αύριο στα νησιά του βορείου αιγαίου.

Στάση εργασίας στα τρόλεϊ: Ποιες ώρες δεν θα κινούνται την ...
Στάση εργασίας στα τρόλεϊ: Ποιες ώρες δεν θα κινούνται την ... from cdn.cnngreece.gr
Θα εχει απεργια αυριο 17/12 στα μεσα μαζικησ μεταφορας? Νέες κινητοποιήσεις στα μέσα σταθερής τροχιάς. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της γσεε. 24ωρη απεργία αποφάσισαν για αύριο τα σωματεία για όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός). Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Με απεργίες υποδέχονται οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της αθήνας την είδηση της υπαγωγής των συγκοινωνιακών δεκο στο υπερταμείο των ιδιωτικοποιήσεων. Τα λεωφορεία, τα τρόλει και το τραμ κινούνται σήμερα τετάρτη έως τις 9 το βράδυ. Το ότι νεκρώνει αύριο η χώρα από την 24ωρη απεργία της γσεε και της αδεδυ, το γνωρίζουμε πλέον όλοι.

Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς εκείνη την εποχή οι εργάτες εργάζονταν από δώδεκα έως και δεκατρείς ώρες ημερησίως.1.

Τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά αύριο. Η ποσ πήρε πίσω την απόφαση για απεργία στα μμμ. Ενημερωθείτε από την πιο κάτω λίστα. Σχετικα tagsαπεργια μεσα μαζικησ μεταφορασ μετρο οσε προαστιακοσ. Νέες κινητοποιήσεις στα μέσα σταθερής τροχιάς. 17/12/10 έχουν απεργία τα μέσα μεταφοράς? Και για μία ακόμα φορά, η στάση εργασίας που ήταν προγραμματισμένη για την. 24ωρη απεργία αποφάσισαν για αύριο τα σωματεία για όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός). Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τροποποιούν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς. Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς εκείνη την εποχή οι εργάτες εργάζονταν από δώδεκα έως και δεκατρείς ώρες ημερησίως.1. Οι εργαζόμενοι στα σταθερά μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν.

Σε στάσεις εργασίας σήμερα πέμπτη 7 ιουνίου και σε 24ωρη απεργία αύριο παρασκευή προχωρά η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της εεσστυ. Την απόφαση έλαβαν οι συνδικαλιστές των αστικών συγκοινωνιών κατά την χθεσινή συνεδρίαση του συντονιστικού τους οργάνου. Αναλυτικά το πρόγραμμα για το πώς θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ειδικότερα, αύριο παρασκευή, ακινητοποιημένοι θα είναι όλο το 24ωρο οι συρμοί του μετρό (γραμμή 2&3) και του τραμ, ενώ για τρεις ώρες, από τις 12.00 έως τις 15.00, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στον ηλεκτρικό (ησαπ). Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την πέμπτη.

Παράνομη κρίθηκε η αυριανή απεργία των εκπαιδευτικών και ...
Παράνομη κρίθηκε η αυριανή απεργία των εκπαιδευτικών και ... from www.defence-point.gr
Τα σωματεία σε τρόλεϊ και λεωφορεία αποφάσισαν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 π.μ. Και για μία ακόμα φορά, η στάση εργασίας που ήταν προγραμματισμένη για την. Από την πλευρά του, το σωματείο εργαζομένων στασυ (stasy.gr) αντιδρά στη διαδικασία με την οποία γίνονται οι προαγωγές μέσα στην εταιρεία. Δεν θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας αύριο πέμπτη 10 μαΐου στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ειδικότερα, αύριο παρασκευή, ακινητοποιημένοι θα είναι όλο το 24ωρο οι συρμοί του μετρό (γραμμή 2&3) και του τραμ, ενώ για τρεις ώρες, από τις 12.00 έως τις 15.00, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στον ηλεκτρικό (ησαπ). Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της αθήνας λόγω απεργίας των μμμ. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Νέες κινητοποιήσεις στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Οι εργαζόμενοι στα σταθερά μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Εχουν απεργια τα μεσα μαζικησ μεταφορασ 9/2/2011?? Με στάσεις εργασίας και απεργιακές κινητοποιήσεις, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία ενώ απεργούν και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες. Η αδεδυ προκήρυξε 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για αύριο πέμπτη 6 μαΐου για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς και συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος στις 11:00. Σε στάσεις εργασίας σήμερα πέμπτη 7 ιουνίου και σε 24ωρη απεργία αύριο παρασκευή προχωρά η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της εεσστυ. Μπορεί τα περισσότερα μέσα μαζικής μεταφοράς να τραβούν αύριο (18.02.2020) χειρόφρενο καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το ασφαλιστικό, αλλά αυτό. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μεσα μαζικησ μεταφορασ από το pagenews.gr. Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις μετακινήσεις σου ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το. Τα λεωφορεία, τα τρόλει και το τραμ κινούνται σήμερα τετάρτη έως τις 9 το βράδυ. Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την πέμπτη. Η ποσ πήρε πίσω την απόφαση για απεργία στα μμμ.

Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις μετακινήσεις σου ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την πέμπτη. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της γσεε. Δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της. Θα εχει απεργια αυριο 17/12 στα μεσα μαζικησ μεταφορας?

«Παραλύει» η χώρα την Πέμπτη - Ποια ΜΜΜ τραβούν χειρόφρενο
«Παραλύει» η χώρα την Πέμπτη - Ποια ΜΜΜ τραβούν χειρόφρενο from e-ota.gr
Τα λεωφορεία, τα τρόλει και το τραμ κινούνται σήμερα τετάρτη έως τις 9 το βράδυ. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το μετρό. Θα εχει απεργια αυριο 17/12 στα μεσα μαζικησ μεταφορας? 17/12/10 έχουν απεργία τα μέσα μεταφοράς? Με απεργίες υποδέχονται οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της αθήνας την είδηση της υπαγωγής των συγκοινωνιακών δεκο στο υπερταμείο των ιδιωτικοποιήσεων. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας ξεσηκώνονται για να σταματήσουν τις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις που απειλούν το ιερότερο δικαίωμα του εργαζόμενου, τη σύνταξη. Ειδικότερα, σήμερα πέμπτη θα γίνουν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας Με στάσεις εργασίας και απεργιακές κινητοποιήσεις, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία ενώ απεργούν και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες.

Την απόφαση έλαβαν οι συνδικαλιστές των αστικών συγκοινωνιών κατά την χθεσινή συνεδρίαση του συντονιστικού τους οργάνου.

Την απόφαση έλαβαν οι συνδικαλιστές των αστικών συγκοινωνιών κατά την χθεσινή συνεδρίαση του συντονιστικού τους οργάνου. Παραλύει όλη η χώρα, χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και οασα. Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία. Η ποσ πήρε πίσω την απόφαση για απεργία στα μμμ. • μεγάλη απεργία αύριο για κούριερ, ντελιβεράδες και υπαλλήλους εξωτερικών εργασιών. Νέα 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν την προσεχή πέμπτη οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της αθήνας. Νέες κινητοποιήσεις στα μέσα σταθερής τροχιάς. Ποιοι άνεργοι δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ) του οασα και οασθ για τα έτη 2020 και 2021 και τι χρειάζονται οι κάτοικοι αττικής και θεσσαλονίκης αντίστοιχα. Εκτός από τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της αδεδυ την τετάρτη η ολμε. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς εκείνη την εποχή οι εργάτες εργάζονταν από δώδεκα έως και δεκατρείς ώρες ημερησίως.1. Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την πέμπτη. 24ωρη απεργία αποφάσισαν για αύριο τα σωματεία για όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός).

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama